Akciós wellness hétvégék, wellness hotelek, akcisó wellness Széchenyi kártyával!

Akciós hotel kuponnal jó a wellness, de Széchenyi Pihenőkártyával fizethető hotelkuponnal még jobb egy wellnesshétvége!

Széchényi Pihenőkártyával a Gulliver-nél fizethet először online!
SZÉP Kártyával is licitálhat, vagy elviheti azonnal, kedvezményes áron!
Válogasson a Gulliver Üdülési Licitek napi 250 wellness hotel szállásajánlatából!

A kedvezményes szállodai kuponokért SZÉP kártyával (Széchenyi Pihenőkártya) is fizethetnek olvasóink itt, a Gulliver Üdülési liciteken, vagy vásárolhatnak azonnali áron is a bővített szolgáltatásokat tartalmazó akciós hotel kuponokból.

Mit kell tudni a Széchényi kártyával történő fizetésről?

  • A Széchenyi Pihenő Kártya egy elektronikus utalvány, amely a hazai cafeteria rendszer része.
  • Jelenleg szálláshely-szolgáltatás, illetve szálláshely-szolgáltatás igénybevételével együttesen egyéb szolgáltatások (éttermi vendéglátás, belföldi utazásszervezés, humán-egészségügyi ellátás, múzeumi tevékenység, vidámparki, szórakoztatóparki tevékenység, testedzési szolgáltatás) is igénybe vehetők Széchényi kártyával.
  • A Széchenyi Pihenőkártyával történő fizetés lehetősége, szinte minden szálláshely partnerünknél megvan, azaz a Széchényi kártya elfogadóhelyek a wellness hottelek, üdülő szállodák, panziók.

Széchenyi kártyával fizethetünk szálláshelyeken, vendéglátóipari egységekben, múzeumokban, fürdőkben, felhasználhatjuk utazásra, mozira, állatkerti látogatásra, utasbiztosításra, és a Gulliver Üdülési liciteken a kedvezményes hotel kuponok vásárlására. Az elfogadóhelyek köre még bővül, de a Gulliver.hu napi 250 -féle szállodai programcsomagjára már most is licitálhat a Széchényi Pihenőkártyával, vagy megvásárolhatja azokat akciósan, licit nélkül a csökkentett azonnali áron.